Advertiment, el nostre lloc web pot no mostrar-se o funcionar correctament en el seu navegador.
Et recomanem que ho actualitzis, si pots.

Actualitzar el meu navegador
No vull o no puc actualitzar el meu navegador
BackBackMenuCloseTancaPlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp

Dona vida a les bones idees

Unes quantes normes que cal seguir a Ulule

Ulule és un servei dissenyat per unir usuaris d'Internet i propietaris de projectes en un mateix lloc per tal de donar suport a projectes creatius, socials i humanitaris. Desitgem sincerament crear una comunitat acollidora que sigui un lloc de reunió per l'intercanvi i el suport mutu, on tothom pugui interactuar d'una manera amable i respectuosa. Això vol dir que hem de seguir algunes regles.

Per a tothom

Sigues cortès.
No assetgis els altres membres ni siguis abusiu amb ells.
No publiquis contingut obscè, racista, avorrible ni ofensiu.
Si no t'agrada un projecte, no hi participis. Té dret a existir i no cal ser agressiu.
Nosaltres validem els projectes que es publiquen al lloc web. Però, si per qualsevol motiu trobes un projecte que viola les Condicions generals d'Ulule, no dubtis a dir-nos-ho.

Per als propietaris de projectes

Ulule és una eina amb la qual projectes creatius, socials i humanitaris poden trobar suport financer. És un lloc excel·lent per captar fons per tal que es facin realitat les grans idees d'artistes, cineastes, autors de tires còmiques, programadors, periodistes, aventurers, escriptors, artesans, empreses i moltes altres persones. Tanmateix, Ulule només acceptarà projectes que afavoreixin la comunitat o el bé comú.

És genial que promocionis el teu projecte! Però no és bo saturar la gent. Vés amb compte de no travessar aquesta fina línia. No et posis en contacte amb membres d'Ulule que no coneixes per demanar-los que contribueixin al teu projecte. No és bona idea... i és molt groller. Hauràs de pensar solucions més creatives per atreure l'atenció dels altres!

Ulule rebutjarà els projectes que estiguin immersos actualment en una captació de fons en altres serveis de finançament col·lectiu amb recompensa. No multipliquis la teva captació de fons copiant i enganxant el teu projecte. Si el teu projecte no ha assolit els objectius en una altra plataforma, segur que hi ha un motiu. Pensa i intenta millorar-lo abans d'enviar-lo a Ulule (el mateix si no has aconseguit aquí els resultats que buscaves). Ulule suprimirà tots els projectes que violin aquestes regles (fins i tot si estan online).

No promocionis el teu projecte en pàgines de projectes d'altres membres. Suprimirem aquest tipus de comentaris.

No publiquis material amb copyright sense permís. Assegura't de publicar només materials que tens dret a utilitzar. Seria una pena que haguéssim de suspendre el teu projecte pel fet que hagis utilitzat ni que sigui una mica de material amb copyright.

Qualsevol activitat que violi aquestes poques regles o les Condicions generals d'Ulule pot provocar la suspensió o la supressió del compte o el projecte corresponents. Preferiríem no haver de fer-ho, però això també depèn de tu. Per tant, col·laborem per assegurar-nos que Ulule segueix sent un lloc obert, útil i agradable.