BackBackMenuClosePlusPlusSearchUluleUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB Corporation

A Ulule pots descobrir i donar vida a projectes originals. Aquests projectes només són finançats si arriben (o excedeixen!) el seu objectiu de recaptació. Tant si ets el creador d’un projecte o contribuïdor, la pàgina d’Ajuda Online respondrà els teus dubtes sobre com funciona Ulule.

Des del seu llançament l’Octubre del 2010, s’han finançat 19.662 projectes creatius, innovadors i solidaris, gràcies als usuaris de arreu del món. Pots veure les nostres estadístiques actualizades en temps real.

El nostre objectiu: donar poder a creadors i emprenedors a gran escala. Per aconseguir-ho, oferim un seguiment personalitzat a tots els projectes de Ulule, el que suposa un percentatge d’èxit del 68% (tenim el rècord entre totes les plataformes internacionals de crowdfunding). El nostre equip està ubicat a Barcelona, París, Montreal, Roma i Brussel·les. Global però proper, Ulule vol tan a prop dels creadors com sigui possible, per ajudar-los a tenir la màxima probabilitat d’èxit en els seus projectes. Un compromís reconegut pel certificat B Corp i avalat per la nostra comunitat de contribuïdors i creadors.

Per seguir les novetats de Ulule, segueix-nos al nostre Facebook, Twitter o Instagram.

¡Comença un projecte! o fes un cop d'ull als projectes que ja estan en marxa.