BackBackMenuCloseTancaPlusPlusSearchUluleUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB Corporation

Dona vida a les bones idees

Ulule és una plataforma de crowdfunding pionera. Ajudem a projectes creatius, innovadors i socials a testar la seva idea, crea una comunitat i fes-la créixer.

En sis anys, Ulule s'ha convertit en la plataforma de crowdfunding líder a Europa, amb més de 28.000 projectes finançats amb èxit, més de 2,6 milions de membres arreu del món i una taxa d'èxit registrada de prop del 70 % (vegi's el nostre estat complet, actualitzat en temps real). Aquestes xifres són majoritàriament el resultat del nostre assessorament personalitzat que fem a cada creador abans, durant i després de la seva campanya.

  • Botiga Ulule
  • Fab lab
  • 28.906

    Projectes exitosos

    65 %

    Taxa d'èxit

  • 5248 Montréal

El nostre objectiu: empoderar creadors i emprenedors a escala.

Com funciona? És simple: individuals, associacions i empreses creen el seu projecte, detallant el seu objectiu financer, duració i les recompenses no financeres que ofereixen a canvi del suport a la campanya. Si aconsegueixen l'objectiu, reben els fons recaptats i envien les recompenses als mecenes. Si no ho aconsegueixen, els diners són retornats íntegrament. Ulule s'emporta una comissió sobre els fons transferits als creadors. Per qualsevol altra pregunta, la nostra Ajuda online és aquí pel que necessitis!

Les oficines centrals d'Ulule són a París, però l'equip està creixent a Montreal, Barcelona, Roma i Amberes. Ulule desitja estar el més a prop possible dels creadors, per proporcionar-los la màxima oportunitat d'èxit. Un compromís diari remarcat per la nostra certificació B Corp i pels múltiples esdeveniments i trobades organitzades amb la nostra comunitat.

No esperis més! Crea el teu projecte o descobreix els que estan en marxa.