Advertiment, el nostre lloc web pot no mostrar-se o funcionar correctament en el seu navegador.
Et recomanem que ho actualitzis, si pots.

Actualitzar el meu navegador
No vull o no puc actualitzar el meu navegador
BackBackMenuCloseTancaPlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp

Video Instan Café - Cinema

El primer videoclub d'Espanya, a Barcelona, es reinventa en un centre de reunió entre la indústria i els cinèfils ¿Col·labores?

Un espai d'aprenentatge i trobada entre el talent emergent i els referents del cinema català i espanyol

El nou Video Instan Café Cinema es reinventa amb la idea de connectar a tots els públics amb el món audiovisual, no només com a espectadors sinó com a protagonistes. Tots i cada un dels que tenen ara el seu nom en grans produccions, han estat estudiant i volem que construeixis la teva carrera en el món del cine amb Video Instan. Volem que els nous espais, el cinema i la sala de reunions i cafeteria, siguin espais oberts perquè vingueu a aprendre, intercanviar idees, esbossar guions, buscar referències i interactuar amb els cinèfils de Barcelona. 

La comunitat d'aprenantatge per cinèfils Video Instan

Si ets estudiant de qualsevol de les escoles de cine de Barcelona i Catalunya, podràs venir a Video Instan  i gaudir de l'espai com si fos casa teva. Volem que les reunions d'idees sobre el vostre pròxim curt succeeixin a Video Instan. A més a més, rebràs totes les invitacions a esdeveniments (projeccions, col·loquis i trobades). Hem pensat en tu en aquesta campanya de micromecenatge, i tenim unes recompenses en forma d'experiències amb un munt de directors que recolzen Video Instan!​

Si t'agrada la marxa... pots passar un dia acompanyant al director/a que prefereixis en el set de rodatge. Volem oferir-vos l'oportunitat increïble de gaudir del pròxim rodatge d'un dels directors que dinen suport a Video Instan perquè obren les portes dels seus sets de rodatge per als mecenes del nostre crowdfunding.

Recompensa 150€: El pack de mecenes + Assistir a un rodatge

Aquí tens el llistat de tots els directors i directores que col·laboren.. només hi ha 5 recompenses de cadascú d'ells així que no et distreguis... 3, 2, 1, acció!

  • Marc Crehuet, director de ‘El rei Borni’
  • Dani de la Orden, director de ‘Barcelona, nit d'estiu’ i ‘Barcelona, nit d'hivern’, o ‘El Pregó’
  • Carlos Marqués Marcet, director de ‘10.000Kms’ i ‘Terra Ferma’
  • Marcel Barrena, director de ‘100 metres’ i ‘Món Petit’
  • Eduard Cortés, director de ‘Merlí’ i ‘Cerca de tu casa’
  • Manuela Burló Moreno, directora de ‘Rumbos’, ‘Cómo sobrevivir a una despedida’ i el curtmetratge ‘Pipes’ (que us recomanem moltíssim)
  • Nely Reguera, directora de ‘Maria i los demás’

(A la columna de la dreta pots veure les que queden disponibles i a on serà el rodatge)

Si prefereixes descobrir els detalls inèdits... no et pots perdre la projecció privada amb col·loqui. Els actors i directors que han ofert una trobada íntima (màxim 30 persones) amb els mecenes amb col·loqui posterior, són:  

  • Carlos Marqués Marcet i David Verdaguer, els mecenes escollireu entre ‘Terra Ferma’ o ‘10.000 Kms’
  • Alain Hernández, els mecenes escollireu la pel·lícula
  • Nely Reguera de ‘Maria y los demás’

Recompensa 65€: El pack de mecenes + Pase privat i col·loqui a Video Instan

A més a més, i com tot apreciat/da mecenes tindràs l'agraïment etern i el petó de l'Aurora - propietària de Video Instan -, una Tote Bag (en breu començarem les votacions perquè trieu el disseny) i la invitació a la festa d'inauguració de Video Instan aquest estiu! 😎

¡Pssst! ¿Coneixes a algú a qui li agradaria assistir al rodatge? Explica-li!

"Video Instan ofereix una jornada d'assistència a un rodatge en el seu #micromecenatge a @UluleES. @MarcCrehuet, @danidelaorden o @BurloMoreno entre d'altres. Si vols ser una de les afortunades → https://es.ulule.com/videoinstan/"

Moltes gràcies a tots els directors i gent del sector que ens esteu donant suport, i a les Escoles ESCAC i Blanquerna!

Entre tots i totes podem impulsar el nou Video Instan!

Aurora Depares