Advertiment, el nostre lloc web pot no mostrar-se o funcionar correctament en el seu navegador.
Et recomanem que ho actualitzis, si pots.

Actualitzar el meu navegador
No vull o no puc actualitzar el meu navegador
BackBackMenuCloseTancaPlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp

Video Instan Café - Cinema

El primer videoclub d'Espanya, a Barcelona, es reinventa en un centre de reunió entre la indústria i els cinèfils ¿Col·labores?

Últims 3 dies: Falta molt poquet per arribar a l'objectiu en el nostre micromecenatge!

Hola mecenes,

¡Esto está que arde! Estem ja al 98% de l'objectiu de finançament. ¡A menys de 600€ d'aconseguir-ho, i tot això gràcies a vosaltres!

Per aquells que heu arribat més tard, us recordo que el dijous 24 de maig, tenim la Festa de celebració de final del micromecenatge a Video Instan (Enrique Granados, 30, Barcelona), des de les 8 de la tarda i fins les 12 de la nit, quan acaba la nostra campanya. Aquí l'enllaç a l'esdeveniment de Facebook. Convideu als vostres amics!

Com més de 550 mecenes però, ¿us podeu creure que encara estàn disponibles algunes de les recompenses més exclusives del nostre micromecenatge? Sabem que costa decidir-se, però és moment de 'darse un capricho' i escollir alguna de les recompenses més úniques. 

Apadrina una butaca, ¡aquest cine serà de tots!

La nostra sala de cine tindrà 32 butaques, i algunes ja tenen padrí o madrina. Aquestes organitzacions del sector del cine i 4 grans cinèfils mecenes ja tenen la seva butaca, i m'acaben de confirmar dues butaques més. ¿T'agradaria que el teu nom o el de la teva família hi fos també? Si tens interès truca'm al 93 453 00 00 i t'explico com s'apadrina una butaca, i que ofereix Video Instan a canvi d'aquesta mostra d'amor incondicional 😍

Assistir a la festa Fotogramas de Plata a Madrid, o Gaudí a Barcelona

Sisi. Video Instan et dóna la oportunitat d'assistir a una d'aquests dues festasses: l'elegant entrega dels Premis Gaudí a Barcelona, i la Festa Fotogrames de Plata a Madrid. 'Te codearás' amb els famosos més guais i - amb una mica de sort - sortiràs a la HOLA i viuràs en la teva pròpia pell una d'aquelles experiències úniques a la vida per a un mortal cinèfil. De debò no hi voleu anar?

Coses que passen en aquestes festes XD

Pack 'Volver' d'Almodóvar

Aquesta és la teva oportunitat única d'obtenir les mítiques pel·lícules del director manxec, i l'edició limitada d'un dels seus grans èxits, 'Volver' firmada per ell mateix. ¿Pot ser un bon regal per aquella amiga? Això no ho trobaràs ni a Ebay!

Aquests últims dies seran intensos, amics.

¿Quan creieu que aconseguirem arribar a l'objectiu de recaptació de 35.000? 

Aurora Depares