Advertiment, el nostre lloc web pot no mostrar-se o funcionar correctament en el seu navegador.
Et recomanem que ho actualitzis, si pots.

Actualitzar el meu navegador
No vull o no puc actualitzar el meu navegador
BackBackMenuCloseTancaPlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp

Video Instan Café - Cinema

El primer videoclub d'Espanya, a Barcelona, es reinventa en un centre de reunió entre la indústria i els cinèfils ¿Col·labores?

Últims dies del micromecenatge

Hola mecenes,

Avui és un dia important: comencem el compte enrere en el nostre micromecenatge. Queden al voltant de 15 dies i uns 15.000€ per recaptar. ¡Vinga va!

Quin és el plan? Doncs bastant similar al que hem seguit fins ara, anar parlant sobre la nostra campanya perquè més persones la coneguin, i fer tot el que se'ns acudeixi per cridar l'atenció dels cinèfils, i que decideixin que el millor que poden fer per al cinema aquesta setmana és donar suport al nostre micromecenatge ;)

Aquest projecte seria impossible sense el suport de les més de 300 persones que ja heu participat, i necessitem que participin unes 300 persones més. Si tots els que ja estem al vaixell, portem a una altra persona, ¡Video Instan aconsegueix l'objectiu de finançament!

Us demano i animo que ho compartiu amb 2 persones que sabeu que poden convertir-se en mecenes del nostre projecte, amb el repte d'aconseguir arribar al 100% del finançament 5 dies abans que acabi el micromecenatge, és a dir, el dissabte 19 de maig. ¿Creieu que és possible?

Colaboració amb Cinema Maldà

El Cinema Maldà - el cine més antic de Barcelona i que encara segueix en marxa i projectant - també ens dóna suport. ¡Moltes gràcies Maldà! I no només això... ens ofereixen un abonament al cine valorat en més de 100 euros per un afortunat mecenes de la campanya. Sabrem qui se l'emporta en finalitzar el micromecenatge, el dia 24 de maig.

Només per això ja val la pena participar!

Ajuda'ns a donar-li difusió al micromecenatge i activem el poder de la multitud per Video Instan!

Ens veiem aviat,

Aurora Depares