Advertiment, el nostre lloc web pot no mostrar-se o funcionar correctament en el seu navegador.
Et recomanem que ho actualitzis, si pots.

Actualitzar el meu navegador
No vull o no puc actualitzar el meu navegador
BackBackMenuCloseTancaPlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp

Video Instan Café - Cinema

El primer videoclub d'Espanya, a Barcelona, es reinventa en un centre de reunió entre la indústria i els cinèfils ¿Col·labores?

Últims dies: sorteigs per a mecenes i recompenses úniques

Hola mecenes,

Ara sí que és la recta final. En 10 dies es decideix el futur del nou Video Instan. Si aconseguim els 35.000€ podrem posar en marxa el nostre pla de la cafetería i el cinema, i estarem molt contentes. Sinó… vah!, això no passarà!

Entrem a la recta final i hem de donar-ho tot. Per agrair a tots aquells que heu confiat en aquest projecte des de l’inici, estem duent a terme uns sorteigs molt guais amb peces úniques dels directors que s’han implicat en la nostra causa. Avui tenim dues notícies: el guanyador del sorteig de la làmina ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’, dirigida per J. A. Bayona firmat, i un nou sorteig a la vista.

Sense més dilació… després d’un sorteig a random.com entre els XXX mecenes que ja heu participat, el guanyador o la guanyadora és…. la mecenes 385: Silvia G. Guerrrero. felicitats!

Nou sorteig: Llibre El Orfanato.

Com llegeixes… Tenim un super llibre amb el DVD + guió + making of de la pel·lícula 'El Orfanato' dirigida per J. A. Bayona que sortejarem entre totes les mecenes. No el tenim signat, encara, però com que em dic Aurora Depares, que intentaré amb totes les meves forces que el signi per als mecenes de Video Instan XD
Com participar? No has de fer res especial. Només per ser mecenes pots guanyar aquest meravellós llibre! Tot i així, agairïa molt que compartissiu el projecte. Sabrem el guanyador el proper dimarts 22 de maig a les 18h30.

Últim esforç: converteix-te en ambaixador de Video Instan.

En aquests últims 10 dies et necessitem més que mai, per involucrar a més persones a que ens ajudin a co-finançar el nou Video Instan. Si tens algun tiet, cosí o veí molt fan de Hollywood i amb alguns euros de més, pots parlar-li d’una super recompensa que només pot obtenir participant en el micromecenatge.

El passeig de la Fama de Video Instan.

Així és, reproduirem el mític passeig de la fama Hollywoodiense al carrer Viladomat de Barcelona, i tots els cinèfils – una mica frikis – que vulgueu ser-hi presents, podeu fer-ho seleccionant la recompensa ‘Passeig de la Fama’ i fent una aportació de 400€. ¿Que són 400€ si pots tenir el teu nom inscrit en el més mític de tots els videoclubs de Barcelona, Catalunya, i Espanya?

¡Animeu-vos, que són els últims dies que teniu per ‘saltar al estrellato’! Vinga nois, que això ja gairebé és una realitat!

Una abraçada,

Aurora Depares