Warning, our website may not display or work properly on your browser.
We recommend that you update it if you can.

Update my browser
I don't want or I can't update my browser
BackBackMenuCloseTancaPlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp /* ULULE BRAND LOGOS */

Video Instan Café - Cinema

El primer videoclub d'Espanya, a Barcelona, es reinventa en un centre de reunió entre la indústria i els cinèfils ¿Col·labores?

(Casi totes) les recompenses llestes per enviar als mecenes

Hola mecenes,

Doncs semblava que no arribava mai el dia, però siiii, ja és aquí.

Ja tenim (gairebé totes *) les recompenses llistes i podeu venir a buscar-les al Nou Vídeo Instan!

* Gairebé totes: els que vau escollir una recompensa vinculada amb el cinema, haureu d'esperar fins a final d'any quan estarà llest, però podeu venir a fer una ullada perquè ja hem començat les obres, i a recollir la resta de recompenses. Els que vau escollir el Pack Fotogramas també haureu d'esperar uns dies més. En breu us contactaré per donar-vos més detalls.

Us recordo que la nova adreça és Carrer Viladomat 239 de Barcelona i l'horari de dilluns a dissabte de 10: 30h a 14: 30h / 17h a 21h, i diumenges de 11 a 15h i de 16h a 20h.

Si veniu al matí podeu gaudir d'un dels nostres esmorzars, aprofitar al migdia i fer un menú de cinema, o venir a mitja tarda i degustar un deliciós pastís al cafè. 'Ingredients locals, bio i Km.0, tot del barri!

Espero veure-us molt aviat per aquí, per donar-vos el petó que us dec i que em doneu la vostra opinió sobre el nou Video Instan, perquè és una realitat gràcies a vosaltres!

Aquí teniu algunes fotos del videoclub per anar obrint boca...

Bona setmana :)

Aurora Depares