Advertiment, el nostre lloc web pot no mostrar-se o funcionar correctament en el seu navegador.
Et recomanem que ho actualitzis, si pots.

Actualitzar el meu navegador
No vull o no puc actualitzar el meu navegador
BackBackMenuCloseTancaPlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp

Video Instan Café - Cinema

El primer videoclub d'Espanya, a Barcelona, es reinventa en un centre de reunió entre la indústria i els cinèfils ¿Col·labores?

Primers 5.000€ i molt suport de la premsa. ¡Això és increíble!

Hola mecenes,

La veritat és que aquesta setmana ha estat increïble. Llancem la campanya de micromecenatge dimarts i va tenir una grandiosa acollida entre molts de vosaltres, i també d'un munt de periodistes i mitjans de comunicació. Potser fins i tot algun de vosaltres estigui aquí perquè s'ha assabentat per alguna notícia.

Portem 5.000 € aconseguits d'un objectiu de 35.000 €. Sense pressa, però sense pausa, però us seguim necessitant. El vostre suport i ajuda en comunicar el projecte és importantíssim perquè més mecenes s'animin a participar-hi.

Aquí podeu veure alguns dels titulars que ens han dedicat:


Ben cert, per què ens portem les més de 45.000 referències nou Vídeo Insten (ja us explicaré com va la mudança si el micromecenatge tira endavant). Si vols llegir la notícia completa, pots fer-ho aquí: Article al Periódico. Gràcies Beatriz Pérez!

Una mica més dramàtic el titular, però no passa res perquè si entre tots donem a conèixer aquest micromecenatge, no ens haurem de preocupar pel tancament. Llegeix aquí la notícia en 20 Minutos

I  aquí la part divertida de tot això, que ja veureu que estic en el meva salsa ...​

Moltíssimes gràcies a tots els que heu participat i us llegiu aquestes notícies. Aprofito per deixar-vos un text per a un post a Facebook per si us ve de gust compartir-aquest cap de setmana i ajudar-me a donar a conèixer el projecte XD

"M'encantaria anar al Vídeo Insten Cinema amb [etiqueta al teu amic 1] i amb [etiqueta a un altre amic]. Per això he donat suport al #micromecenatge. Un més un més un, són molts. Dóna suport tu també a Video Insten aquí: https://es.ulule.com/videoinstan/ "

Us desitjo un gran cap de setmana.

Aurora Depares

P.D: Per cert, sabeu que avui és el dia Internacional dels petons? Doncs si, i em va molt bé per recordar-vos que totes les recompenses inclouen el meu petó, el petó d'Aurora, que simbolitza el meu etern agraïment per això que esteu contruïnt amb mi :)