Warning, our website may not display or work properly on your browser.
We recommend that you update it if you can.

Update my browser
I don't want or I can't update my browser
BackBackMenuCloseTancaPlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp /* ULULE BRAND LOGOS */

Video Instan Café - Cinema

El primer videoclub d'Espanya, a Barcelona, es reinventa en un centre de reunió entre la indústria i els cinèfils ¿Col·labores?

¡Gràcies, Video Instan ja és una realitat!

Hola mecenes,

Ahir va ser un dia molt intens i el dia d'avui m'el reservaré per descansar, però volia escriure unes breus línies per agrair-vos, a vosaltres, els 638 mecenes que heu fet possible que Video Instan segueixi viu, difonent i promovent el cinema en un nou espai cultural.També moltes gràcies a tots els actors, directors, i organitzacions del sector audiovisual que ens han ajudat a difondre la campanya, i ens han enviat mostres d'afecte, molt importants per no perdre l'energia i donar-ho tot!

Finalment, però no menys important gràcies a tot l'equip de Vídeo Instan que ha estat al màxim, a l'alçada del que calia, així com a l'equip d'Ulule, i al Carlos Fort.


En les setmanes vinents ens posarem en contacte amb vosaltres per entregar-vos les recompenses com més aviat millor i us mantindrem informats de quan estarà a punt el nou Video Instan, per fer la súper inauguració que tots ens mereixem.

Moltes gràcies per les vostres contribucions, per explicar-ho als vostres amics i pels comentaris que heu deixat a la pàgina del projecte.

Bon cap de setmana a tots i totes!

Aurora Depares