Advertiment, el nostre lloc web pot no mostrar-se o funcionar correctament en el seu navegador.
Et recomanem que ho actualitzis, si pots.

Actualitzar el meu navegador
No vull o no puc actualitzar el meu navegador
BackBackMenuCloseTancaPlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp

Video Instan Café - Cinema

El primer videoclub d'Espanya, a Barcelona, es reinventa en un centre de reunió entre la indústria i els cinèfils ¿Col·labores?

Especial de Sant Jordi celebrant el 30% de l'objectiu

Ja hem arribat al 30%, i a més, tenim una recompensa especial per Sant Jordi.

Aquest cap de setmana hem assolit un gran objectiu en el nostre micromecenatge, hem arribat al 30% de l’objectiu de finançament, i portem més 10.600€ recaptats...

…i seguim treballant... perquè hem d'aconseguir el 100%!

Celebrem cada mecenes com si fos únic, i ja hem celebrat que som més de 190. ¿Ja sabeu com funciona el micromecenatge? Hi ha un objectiu de 35.000 € que hem d’assolir en els pròxims 32 dies per poder tirar endavant el nou Video Instan Café-Cinema. Si no ho aconseguim, tots els diners es retornaran a cadascun de vosaltres un cop acabi la campanya. ¿I per què aquests sistema? Dons perquè és la manera més segura de garantir que podem tirar endavant el projecte amb garanties. Amb una quantitat inferior no podríem fer tot el que tenim pensat, i aquest és el motiu pel quan us animem a compartir-lo amb tots aquells amics que teniu, a qui els hi agradaria formar part del nostre projecte.

Diuen els experts en en la matèria que a partir d’ara som més creïbles que mai, i més persones s’haurien d’atrevir a involucrar-se al micromecenatge pel nou Video Instan. El proper objectiu és arribar al 50% de l’objectiu i celebrar la meitat del camí. ¿Ens ajudes a aconseguir-ho?

Especial Sant Jordi

Hi han moltissimes recompenses de les quals encara no hem parlat, però avui ens agradaria destacar-ne una d’especial.

Si ets d’aquelles persones que a més de mirar pel·lícules, t’agrada llegir el llibre, buscar similitud i diferències, tenim una recompensa ideal per tu.

Amb la recompensa de 40€DOLORES REDONDO - ESPECIAL SANT JORDI obtindràs:

  • El llibre ‘El guardián invisible’ amb un detallet especial de Dolores Redondo a dins!
  • La película ‘El Guardián Invisible’ dirigida pel director Fernando González Molina
  • Una rosa de la floristería de tota la vida del costat del Video Instan
  • La tote bag que hem creat pel micromecenatge
  • i… una entrada doble pel cine Texas!

I aquí us ho explico amb un simpàtic vídeo ;)

Només hi ha 20 packs disponibles de la Dolores Redondo i ja n’han volat 3! Vinga, vinga, que Sant Jordi és avui, demà no!

¿Com aconseguir-ho? Apropa't a Video Instan (Enrique Granados. 30) i te l'emportes ara mateix!  A més a més, et faig el petó promès a la recompensa en viu i en directe ;)

Aurora Depares