Advertiment, el nostre lloc web pot no mostrar-se o funcionar correctament en el seu navegador.
Et recomanem que ho actualitzis, si pots.

Actualitzar el meu navegador
No vull o no puc actualitzar el meu navegador
BackBackMenuCloseTancaPlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp

Video Instan Café - Cinema

El primer videoclub d'Espanya, a Barcelona, es reinventa en un centre de reunió entre la indústria i els cinèfils ¿Col·labores?

Cine en família: Film Cards, el joc de cartes per a cinèfils de totes les edats

Hola mecenes,

¡Rodó! Ja som més de 140 mecenes a la campanya de micromecenatge i hem aconseguit superar el 20% de l’objectiu de finançament. Estem molt contentes, però a més volem ensenyar-vos un vídeo genial fet pel Carlos del joc de cartes, Film Cards.

¡Farem una nova producció en exclusiva per als mecenes de la campanya, i pots aconseguir-ne un!

¡Dentro vídeo!

Film Cards és un joc de 96 cartes on tens que esbrinar el títol de la pel·lícula només veient la portada.
Si formes part d'una família de cinèfils, aprofita, perquè el joc està pensat per a totes es edats, i el pots obtenir participant en el micromecenatge.

¿En quines recompenses pots obtenir el joc? ¡Moltes!

En la recompensa PACK BÀSIC + REGALS, tu podràs escollir quins, en el pack VIDEO INSTAN FAN (que inclou un abono de lloguer de 15 pel·lícules, un esmorzar en el nou Video Instan i una caràtula VHS firmada per Jenaro - fundador de Video Instan); o amb el PACK VIDEO INSTAN SUPER FAN on obtens LLOGUERS IL·LIMITATS DURANT UN ANY!!!


I com ja saps és molt important que a més de col·laborar ens ajudeu a donar-ho a conèixer, així que hem preparat un post molt fàcil de compartir les xarxes socials perquè ens ajudeu a donar-ho a conèixer entre els vostres amics cinèfils.

Compartir el cine en família és el millor, i a més, aquest micromecenatge és un bon moment per recolzar Video Instan :)

"Com mola el joc de Film Cards de Video Instan, només per a famílies cinèfiles. Pots obtenir-lo en el Pack bàsic o els Packs Fan de la campanya de #micromecenatge. [etiqueta a aquell amic] i [a un altre amic] us encantaria el Film Cards! Tria la teva recompensa preferida aquí: https://es.ulule.com/videoinstan/"

Sabem que és possible, i que aconseguirem que aquest projecte tiri endavant.

Moltes gràcies per ser una part important de tot això!

Aurora Depares