Advertiment, el nostre lloc web pot no mostrar-se o funcionar correctament en el seu navegador.
Et recomanem que ho actualitzis, si pots.

Actualitzar el meu navegador
No vull o no puc actualitzar el meu navegador
BackBackMenuCloseTancaPlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp

Video Instan Café - Cinema

El primer videoclub d'Espanya, a Barcelona, es reinventa en un centre de reunió entre la indústria i els cinèfils ¿Col·labores?

 • (Casi totes) les recompenses llestes per enviar als mecenes

  Hola mecenes,

  Doncs semblava que no arribava mai el dia, però siiii, ja és aquí.

  Ja tenim (gairebé totes *) les recompenses llistes i podeu venir a buscar-les al Nou Vídeo Instan!

  * Gairebé totes: els que vau escollir una recompensa vinculada amb el cinema, haureu d'esperar fins a final d'any quan estarà llest, però podeu venir a fer una ullada perquè ja hem començat les obres, i a recollir la resta de recompenses. Els que vau escollir el Pack Fotogramas també haureu d'esperar uns dies més. En breu us contactaré per donar-vos més detalls.

  Us recordo que la nova adreça és Carrer Viladomat 239 de Barcelona i l'horari de dilluns a dissabte de 10: 30h a 14: 30h / 17h a 21h, i diumenges de 11 a 15h i de 16h a 20h.

  Si veniu al matí podeu gaudir d'un dels nostres esmorzars, aprofitar al migdia i fer un menú de cinema, o venir a mitja tarda i degustar un deliciós pastís al cafè. 'Ingredients locals, bio i Km.0, tot del barri!

  Espero veure-us molt aviat per aquí, per donar-vos el petó que us dec i que em doneu la vostra opinió sobre el nou Video Instan, perquè és una realitat gràcies a vosaltres!

  Aquí teniu algunes fotos del videoclub per anar obrint boca...

  Bona setmana :)

  Aurora Depares

 • Inauguració del nou Video Instan i recompenses

  Aquesta publicació només la poden veure els contribuïdors

 • Mural de mecenes + escollir la bossa + avenços del nou Video Instan

  Aquesta publicació només la poden veure els contribuïdors

 • ¡Gràcies, Video Instan ja és una realitat!

  Hola mecenes,

  Ahir va ser un dia molt intens i el dia d'avui m'el reservaré per descansar, però volia escriure unes breus línies per agrair-vos, a vosaltres, els 638 mecenes que heu fet possible que Video Instan segueixi viu, difonent i promovent el cinema en un nou espai cultural.  També moltes gràcies a tots els actors, directors, i organitzacions del sector audiovisual que ens han ajudat a difondre la campanya, i ens han enviat mostres d'afecte, molt importants per no perdre l'energia i donar-ho tot!

  Finalment, però no menys important gràcies a tot l'equip de Vídeo Instan que ha estat al màxim, a l'alçada del que calia, així com a l'equip d'Ulule, i al Carlos Fort.


  En les setmanes vinents ens posarem en contacte amb vosaltres per entregar-vos les recompenses com més aviat millor i us mantindrem informats de quan estarà a punt el nou Video Instan, per fer la súper inauguració que tots ens mereixem.

  Moltes gràcies per les vostres contribucions, per explicar-ho als vostres amics i pels comentaris que heu deixat a la pàgina del projecte.

  Bon cap de setmana a tots i totes!

  Aurora Depares

 • 3 motius perquè et facis mecenes de Video Instan (diga-li a un amic/amiga)

  Hola mecenes,

  Queden 30 hores!!!!! Gràcies a tots vosaltres això ja és una realitat, i volem aprofitar les últimes hores d'aquesta aventura per demanar-vos un últim esforç, que involucreu en el micromecenatge a un amic o amiga que s'ho mereixi :)

  ------------

  3 motius per participar en el micromecenatge de Video Instan en les últimes hores

  ------------

  MOTIU 1: ET SEGUIM NECESSITANT

  Necessitem arribar el més a prop possible dels 55.000€ per poder fer un cine de gran qualitat.
  ¡Ajuda'ns a estar més a prop!

  MOTIU 2: LES RECOMPENSES

  És l'última oportunitat d'aconseguir les recompenses exclusives per a mecenes: lloguers il·limitats, una caràtula vintage VHS firmada per Jenaro, assistència a rodatges, la bossa de mecenes, el Joc Film Cards, i moltes més. ¡Fins i tot pots apadrinar una butaca!​ Veure totes les recompenses aquí. 


  MOTIU 3: ¡LA SUPER FESTA QUE FAREM DEMÀ!

  Perquè celebrem la Festa Final del micromecenatge, exclusiva per als participants. Demà 24 de maig, Video Instan no tancarà a les 21h, com sempre. Estarem oberts fins les 23:59h, quan acaba la campanya!

  Ho celebrarem amb cava, ¡i volem que hi siguis!
  Demà partir de las 8 de la tarda a Video Instan 

  (Enrique Granados, 30).

  ¿El digital no és lo teu? ¡ Cap problema! Acosta't demà a Video Instan fins 23:59, escull una recompensa i converteix-te en mecenes!

  MOLTES GRÀCIES A TOTS!

  Aurora Depares