BackBackMenuCloseTancaPlusPlusSearchUluleUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB Corporation

Open Arms, un vaixell per salvar vides

Proactiva Open Arms emprèn una nova missió humanitària per rescatar els refugiats al mar Mediterrani

Sobre el projecte

Per causa de conflictes bèl·lics, violència i pobresa, milers de persones intenten arribar a Europa a través del mar, arriscant les seves vides. Davant d’aquesta situació, a Proactiva Open Arms ens vam fer una promesa: no deixar ni una vida més a la deriva. Per tant, vam decidir traslladar-nos a les costes de Lesbos i, més tard, ampliar la nostra missió al Mediterrani central amb l’objectiu de salvar les vides d’aquells que es llancen al mar amb l’esperança d’arribar a un lloc segur i poder oferir-los així un futur, una nova oportunitat.

Des de que vam arribar allà fa uns mesos, hem salvat més de 17.000 vides, però no és suficient. Per això, volem seguir lluitant per ells i emprendre una nova missió amb un nou vaixell: l’Open Arms.

Volem seguir al Mediterrani central per protegir els drets humans al mar, fins que ja no siguem necessaris. I, per aconseguir-ho, necessitem la teva ajuda: #HelpOpenArms.

Ajuda'ns a difondre el projecte. ¡Comparteix a les xarxes socials!

Per a què són els fons?

Gràcies a la teva col·laboració aconseguirem els recursos necessaris per fer salpar i mantenir a flotació el major temps possible l’Open Arms, el nostre nou vaixell de rescat i salvament.

A què es destinaran exactament els fons? 

Amb els100.000 € de l’objectiu inicial podrem finançar la recta final de l’engegada de l’Open Arms i els primers 15 dies d’operacions al mar. Què passa si aconseguim més? Cada 5.435 € addicionals serviran per finançar 1 dia més a flotació de l’Open Arms.

  • Si arribem als 182.500 €, podrem finançar el primer mes d’operacions de l’Open Arms (abril).
  • Si arribem als 265.000 €, podrem finançar 2 mesos d’operacions de l’Open Arms (abril i maig).

I, si aconseguim una mobilització mai vista a la història del crowdfunding, podrem finançar les operacions de rescat dels mesos següents a bord de l’Open Arms.

Pots ajudar-nos a difondre la campanya amb els materials que trobaràs al nostre Kit de Mobilització. Uneix-te, comparteix i #HelpOpenArms!

Sobre el propietari del projecte

Proactiva Open Arms neix al setembre del 2015 arrel d’una empresa de socorrisme i salvament marítim amb dilatada experiència a les costes espanyoles. El seu fundador, Oscar Camps, en veure una fotografia d’un nen ofegat a la vora del mar, ocupant totes les portades dels mitjans, es va adonar que la situació no podia seguir d’aquella manera. I, si ningú estava disposat a fer res, ho faria ell.

Així va ser com, juntament amb un equip de tres socorristes més, es van desplaçar a les costes de Lesbos (Grècia) per ajudar a arribar amb vida a terra ferma a tots aquells que fugien de conflictes creuant el mar: els refugiats. Gràcies a les donacions, l’equip va poder créixer i van desplaçar un operatiu al Mediterrani central, on gairebé cada dia, centenars de persones fugen de l’horror en condicions infrahumanes.

La seva missió? No descansar fins que no quedi ni una vida més a la deriva.

Coneix més en proactivaopenarms.org.

Facebook - Twitter - Instagram