Ballar, fer surf, llegir... aquest estiu et divertiràs! 🌴

L'estiu és la millor època per dedicar el teu temps a allò que t'apassiona, per això et portem 3 projectes que et faran gaudir de valent. Si t'agrada el cinema o el swing descobreix el curtmetratge "¿Bailas, papá?", si ets més d'emocions fortes et portem de viatge a Tenerife de la mà de Canary BioHostel o poder només vols prendre el sol llegint un bon llibre com Un viaje alrededor del mundo... interior. Fes possible aquestes grans idees a Ulule.

Un curtmetratge sobre Parkinson i Swing

Pot un malalt de Parkinson ballar swing? Semblen dos conceptes oposats però la majoria dels malalts de Parkinson quan ballen, els desapareix el tremolor i això és alguna cosa que pot donar esperança i il·lusió a gent que, després d'un diagnòstic tan dur, pot ser que l'hagi perdut. ¿Bailas, papá? És un curtmetratge de ficció que explica la història de Joaquín un malalt de Parkinson que, gràcies a la seva filla Sara, descobrirà el món del lindy-hop (estil de swing) i com aquest pot millorar la seva qualitat de vida.

Descobreix aquest projecte

Canary BioHostel: turisme sostenible, agroecologia i biodiversitat

Canary BioHostel és un lloc pel retrobament amb la naturalesa, l'educació ambiental, l'agroecologia, el descans, l'esport i l'art. Els seus creadors volen contribuir de forma positiva cap a l'economia social, la cura de la terra, de la fauna local. Per això van crear un hort ecològic, van recuperar espècies autòctones com la gallina canària i a organitzar activitats com: vols en parapent, surf o ioga. Aprofita i aconsegueix la teva estada participant a la campanya.

Descobreix aquest projecte

Un viatge al voltant del món... interior

L’Alejandro porta des de fa una dècada un estil de vida nòmada vivint en diferents llocs del món. En aquest llarg caminar ha vist la falta que fa recordar certs principis i valors que sembla que han quedat en l'oblit. Per això aquest llibre neix com un "assaig d'un somni" en el qual el seu autor explica cròniques viatgeres des d'una perspectiva més filosòfica i espiritual. La seva campanya ha superat el 120% de l'objectiu i va a pel seu tercer repte: organitzar presentacions del llibre per tota Espanya.

Descobreix aquest projecte

Últim taller gratuït de l'estiu! Crowdfunding Lab a Fiu House Barcelona

Vols impulsar un projecte creatiu? Apunta't gratis a l'últim Crowdfunding Lab de l'estiu i descobreix com finançar el teu projecte, donar-lo a conèixer i augmentar l'engagement amb la teva comunitat.

 

La primera part de la sessió serà una xerrada participativa i la segona, un espai per fer preguntes i networking entre creadors.

 

T'esperem aquest dimecres 18 de juliol a les 19 hores en Fiu House Barcelona (Carrer del Carme 42).

Segueix-nos.