Saviesa i passió

Tres crowdfunding que comparteixen el seu amor per al coneixement i els projectes fets amb passió. Tant se val si t'interessa el cinema d'autor, tens curiositat pel coneixement del cos humà, o passió per viatjar... el més important és que gaudeixis de les coses que t'agraden amb passió i que tot això contribueixi a construir un món millor. Avui pots ajudar a mantenir el cinema de qualitat a Barcelona, a recolzar l'emprenededoria jove a l'estil més viatger, o descobrir com l'apnea pot revelar la teva essència més humana. Deixaràs passar l'oportunitat?

El videoclub més antic de Barcelona es reinventa

Video Instan és el primer videoclub que va obrir a Espanya, a Barcelona, fa 38 anys. La seva trajectòria els ha convertit en lloc de referència cultural a la ciutat. El preu del lloguer ha pujat i no el poden assumir. Aurora, la propietària, en comptes de tirar la tovallola, aposta per crear un nou espai d'intercanvi cultural amb cinema i cafeteria. 320m2 dedicats al cinema. ¡Últim dia per donar suport a Video Instan!

Descobreix aquest projecte

Documental Aire, dirigit per Ricard Íscar

En l'apnea, el temps passa lentament i els segons semblen no avançar, com si les agulles del rellotge fossin de plom. Intenta-ho, agafa aire i aguanta, fins que no puguis més, fins que el patiment et faci abandonar i tot el teu cervell et demani sortir, respirar, obtenir una glopada d'aire salvadora. Perquè segons el director... la respiració SI que importa.

Descobreix aquest projecte

Nomadizers, el Tinder dels companys de viatge

T'encanta viatjar i els teus amics no poden acompanyar-te? Et consideres una mica nòmada en ple segle XXI? Nomadizers és una comunitat creada a Barcelona que agrupa als viatgers que tenen ganes de descobrir el món acompanyats de persones similars a ells. ¡Descobreix com gaudir d'un viatge amb aquell desconegut/da que més s'assembla a tu!

Descobreix aquest projecte

Afterwork Pitch Pitch #Godesign

El dimarts 29 de maig celebrem la passió pel disseny a la terrassa més espectacular de Barcelona. Disseny sostenible, Km.O, moda sostenible i molt més. Vine a donar la benvinguda a l'estiu i gaudeix d'una cerveza ben fresqueta, amb la millor música i ambient al Cloud Coworking a les 18h30.

Registra't de forma gratuïta aquí i no et perdis els millors projectes de disseny

Segueix-nos.