Advertiment, el nostre lloc web pot no mostrar-se o funcionar correctament en el seu navegador.
Et recomanem que ho actualitzis, si pots.

Actualitzar el meu navegador
No vull o no puc actualitzar el meu navegador
BackBackMenuCloseTancaPlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp

ENCENEM LA NOSTRA LLUM

Campanya de crowfunding per a la rehabilitació de la làmpara del teatre de la Banda Primitiva de Llíria.

Sobre el projecte

En el 200 aniversari de la Banda Primitiva de Llíria, emprenem este projecte per "encendre la nostra llum" i recuperar un dels tresors patrimonials de la nuestra societat: la gran làmpara del nostre Teatre-Sala de Concerts. 

La música és el cor que ha donat flama als 200 anys d’història de la Banda Primitiva de Llíria. Els músics, socis i simpatitzants han fet possible que la nostra històrica societat siga un dels referents bandístics més reconeguts en el panorama internacional.

I una de les artèries principals de la nostra societat és el Teatre-Sala de Concerts, que té el seu propi cor: la impressionant làmpara, que deixa bocabadats a totes les persones que entren per primera volta a la sala.

La làmpara és el cor del teatre i és la llum de la nostra societat. Es tracta d’una de les joies patrimonials de la Banda Primitiva des de la construcció de l’actual teatre l’any 1951. 

En els últims anys, les dificultats econòmiques de la societat, així com les complicacions per abordar la rehabilitació de làmpara per fases, pel delicat sistema de descens de la mateixa; han fet que l’espectacular làmpara haja perdut part de la seua vistositat i vida pel deteriorament de algunes de les seues parts i, també, per cadascuna de les bombetes que han anat apagant, a poc a poc, la seu llum.

Per a què són els fons?

En l’inici d’un any tant importantíssim per a la nostra societat com és la celebració del nostre bicentenari, volem “encendre la nostra llum” a través d’una campanya de finançament popular – també es coneix amb el nom de micromecenatge crowfunding – que permeta que la làmpara lluïsca amb el seu màxim esplendor en els actes principals dels “Més de 200 anys de al millor música”.

La nostra voluntat és que la societat poguera abordar íntegrament la inversió per tal de rehabilitar la làmpara del nostre teatre. Però, a dia de hui, és una meta inimaginable sense l’ajuda i el suport dels socs, sòcies, músics i simpatitzants.

Sabem que cadascun de vosaltres a realitzeu un important esforç econòmic i de treball per seguir mantenint viu el legat que ens han brindat generacions i generacions de clarineres i clariners. Però si volem “encendre la nostra llum” en el bicentenari, necessitem la implicació de totes i tots.

La nostra intenció és poder abordar el projecte durant el primer semestre de l’any, amb l’objectiu de que la làmpara puga brillar amb tota la seua esplendor en els actes centrals del bicentenari que tindran lloc al segon semestre del 2019.

La contribució econòmica podrà realitzar-se a través d’esta plataforma multimèdia o mitjançant el pagament físic a la secretaria de la societat. Però esta participació tindrà premi, ja que hi ha una sèrie de recompenses depenent de la donació de cadascun dels contribuents.

El 100% es destinarà a la reposició de les bombetes, substituint-les per unes de LED més sostenibles amb el medi ambient i per a restaurar els filaments dels cristalls que conformen l'estructura de la làmpada. 

Espere que, gràcies a la col·laboració de tots, recuperem el cor del Clarín.

“Encenem la nostra llum”!

Sobre el propietari del projecte

L'Ateneu

Musical i d'Ensenyament Banda Primitiva de Llíria es va fundar l'any 1819 i és considerada la banda civil més antiga d'Espanya. Des de fa més de 200 anys, ha contribuit a difondre el patrimoni musical i cultural de la Comunitat Valenciana, sent un dels seus primers referents en l'ambit nacional i internacionals. 

Share Segueix-nos