BackBackMenuCloseTancaPlusPlusSearchUluleUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB Corporation

Dart Festival Barcelona

¡Ajuda'ns a fer realitat la primera edició de Dart!

Sobre el projecte

Dart és el primer festival de cinema documental d'Espanya dedicat a l'art contemporani. El festival es celebrarà a Barcelona i comptarà amb tres eixos temàtics: Arts Visuals, Fotografia i Arquitectura.

La primera edició de Dart Festival es celebrarà als Cinemes Girona del 30 de novembre al 3 de desembre de 2017.

Dart oferirà una selecció de documentals sobre la vida dels artistes i personalitats influents del món de l'art contemporani, els processos de creació i les històries que hi ha al darrera de les obres d'art.

Necessitem la vostra col·laboració, també amb la difusió d'aquest crowdfunding, per a fer realitat la primera edició d'un projecte que omple un buit en el calendari de festivals de cinema documental i sobre una temàtica molt difosa en la indústria audiovisual local i internacional.

Participant en aquesta campanya, ens ajudaràs a valorar i difondre les històries dels artistes visuals del nostre temps. Perquè l'art no és res sense les seves històries…

Segueix-nos a  FACEBOOK - TWITTER - INSTAGRAM

i al nostre web: www.dart-festival.com

ELS OBJECTIUS DE DART FESTIVAL:

 • Generar noves formes d'experimentar i explorar l'art contemporani a través del cinema oferint un marc diferent a l'hora d'apropar-se i conèixer aquest tipus de propostes, més enllà de galeries i museus.
 • Promocionar el treball de cineastes i donar suport a la indústria nacional i internacional de documentals per a estimular la investigació en aquest camp artístic per part de professionals del sector.
 • Oferir un gènere inexplorat pels festivals de cinema existents a Espanya per a enfocar l'atenció del públic cap a l'art contemporani.

CALENDARI PREVIST:

Fins al pròxim 25 de juliol està oberta la convocatòria per a la inscripció de documentals al nostre web: www.dart-festival.com. A partir de llavors començarem a seleccionar els documentals que s'han inscrit a la convocatòria juntament amb els què hem convidat.

Fins al pròximo 26 de setembre estarem concursant a la plataforma cultural Movistar Artsy per a obtenir suport econòmic en la primera edició de Dart Festival. Mira el video promocional, dónan'ns un vot i comparteix el nostre projecte a les teves xarxes socials a travé de la pàgina de la nostra campanya: http://artsy.movistar.es/proyecto/dart-festival.

El llançament de la programación será a l'octubre.

La primera edició de Dart Festival es celebrarà als Cinemes Girona del 30 de novembre al 3 de desembre de 2017.

Per a què són els fons?

DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS A:

· Cobrir el cost de la compra i lloguer, subtitulat i d'altres aspectes logístics dels documentals seleccionats.

· Imprimir materials de comunicació d'ús durant el festival: catàleg, cartells, roll-ups i programes de mà.

SOBRE LES RECOMPENSES:

A més del nostre agraïment infinit per ajudar-nos a fer realitat la primera edició de Dart Festival, volem que tothom qui s'animi a col·laborar amb nosaltres trobi una recompensa a la seva mida. Aquí trobareu més informació.

Les recompenses es notificaran via mail personalitzat el mes d'octubre i s'entregaran a les nostres seus durant el festival o s'enviaran per correu -enviament nacional- si els mecenes no poden recollir-les. Els enviaments es realitzaran a partir de novembre.

 • Cada recompensa inclou La Benedicció de les Muses de l'Art: viuràs per sempre més sabent que has fet un bé a la Humanitat.
 • Cada recompensa (a partir de 10€) inclou almenys 1 entrada al festival pel documental que vulguis i 1 cervesaMoritz, cortesia del nostre patrocinador, abans o després de les projeccions.
 • El llistat dels Millors Documentals Sobre Art Disponibles Online està comissariat per l'equipo de Dart Festival. Gaudeix de 20 documentals imperdibles per la història de l'art.
 • El Mapa Exclusiu De L'Art Contemporani Urbà de Barcelona està comissariat per l'equip de Dart Festival: accedeix a les històries i coneix la ubicació de 30 obres d'art públiques imperdibles gràcies al mapa d'edició limitada il·lustrat per l'artista Vicky Zamora.
 • La Bossa de tela Dart Festival està il·lustrada per l'artista Vicky Zamora.
 • La Sessió Inaugural de Dart Festival és un esdeveniment al qual s'hi acccedirà amb invitació i on hi presentarem el festival i projectarem un dels documentals de la programació.
 • Gràcies a la feina de l'organització Art Bike Tour, aqueest tour és una experiència guiada inoblidable per les principals galeries d'art contemporani de Barcelona, amb un mitjà sostenible, amè, ràpid i divertit com és la bicicleta. La visita té una durada aproximada de 3 hores i inclou una cervesa de cortesia a la Fàbrica Moritz, al final del recorregut. Podràs escollir la ruta i la data d'entre les propostes que t'enviarem quan acabi el crowdfunding.
 • L'Art Barcelona Gallery Walk és una visita guiada per galeries d'art contemporani de Barcelona, con duración aproximada de 2 hores i mitja organitzada per l'associació de galeries Art Barcelona. Descobreix l'escena artística de la mà d'un expert, i parla amb les galeristes i artistes. Podràs escollir la data d'entre les propostes que t'enviarem quan acabi el crowdfunding.
 • Els mecenes que aportin 500€ o més veuran aparèixer els seus noms d'entre els patrocinadors de Dart Festival al video promocional que es passarà abans de cada projecció als Cinemes Girona.

Sobre el propietari del projecte

ASSOCIACIÓ CULTURAL DART

Promovem el cinema documental i les arts visuals contemporànies, els divulguem i fomentem la indústria cultural local i internacional cercant noves sinèrgies entre art i cinema.

Enrichetta Cardinale Ciccotti: Llicenciada en Història de l'Art. Es consultora de comunicació cultural i col·labora amb els departaments de comunicación de fires d'art contemporani com Frieze (Londres), Artissima (Torí) i Arte Fiera (Bolonya) i amb festivals de música com Sónar (Barcelona) i Robot Festival (Bolonya) en calitat de responsable de premsa i RRPP internacionals. Tasca: Direcció i Programació.

Marc Gomariz Díaz: ​Llicenciat en Dret i Màster en Gestió Cultural. Advocat. Assistente de Direcció a Hotel Atlantis by Atbcn. Es fundador de MIRA Festival (Barcelona i Berlín) i consultor de comunicació online per artistes i startups. Tasca: Responsable de Màrqueting, Web i Xarxes Socials.

Teresa Vallbona: Llicenciada en Periodisme i Humanitats. Amb més de 10 anys d'experiència com a agent de premsa nacional, a Barcelona col·labora amb festivals de música com Sónar i MIRA Festival i amb esdeveniments d'art com Barcelona Gallery Weekend, Talking Galleries i Docfield. Tasca: Responsable de premsa.

Izaro Bo: Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Màster en Gestió Cultural. Es periodista i experta en comunicació cultural amb un particular enfocament cap al món dels festivals de cinema. Col·labora amb O · Estudio Creativo i festivals com l'Alternativa i Americana Film Fest. Premsa i RRPP en projectes musicals com Brunch -In Barcelona i Madrid, DGTL Barcelona, SoundEat, Mosaic by Maceo Plex i Red Bull Music Academy España. Tasca: Responsable de RRPP.

Pablo García Conde: Crític de cinema i programador. Ha participat com a membre de jurats FIPRESCI a Gijón i Ereván (Armenia) i Atlántida Film Fest de Filmin. Ha estat membre del Comité de Selecció del 4º festival La Casa Cine Fest (Ecuador) i actualment és programador del col·lectiu Essay Film Project. Tasca: Responsable de programació.

Albert Rodríguez Muñoz: Llicenciado en art dramàtic i disseny, entra en contacte amb el món de la producció de la mà de Marcel·lí Antúnez (La Fura dels Baus). A partir d'aquest moment s'endinsa en la producció passant por festivals com MIRA, Vallsonora, Sónar i Primavera Sound. Treballa a diverses productores com Garage Films i Petra Garmon. Tasca: Responsable de Producció.

Manuel Lemus: Llicenciat en Disseny Gràfic. Director d'Arte amb 15 anys d'experiència, expert en gràfica audiovisual, especialment per a anuncis i pel·lícules; i desenvolupament de creativitat i imatge per a esdeveniments. Ha treballat per a Banc Sabadell, Estrella Damm, Volkswagen o MTV. Ha col·laborat en la imatge de Sònar, PhotoEspaña, Premios Laus i GetxoPhoto. Actualmente treballa per a Mccann o Tesauro. Tasca: Director d'Art.